Stian Berntsen ny avdelingsleder

Berntsen (40) er ansatt som ny avdelingsleder for POB` s betongavdeling, og vil jobbe ut fra konsernets hovedkontor på Lierstranda utenfor Drammen. Forretningsområdet er for tiden inne i en svært positiv utvikling, og den nye avdelingslederen gleder seg til å videreføre arbeidet med å bygge ut regionens mest kompetente betongmiljø.

Berntsen bringer med seg mangeårig betongerfaring fra en lang rekke prosjekter på Østlandsområdet, senest hos Fjellhamar-entreprenøren AK Granheim AS.

– Det har vært givende og interessante år, men nå er jeg klar for nye utfordringer. Den sterke arbeidskulturen i POB er viden kjent, jeg ser frem til å bli en del av et dyktig og kompetent fagmiljø.

Betongavdelingens ordrereserve er god, og strekker seg foreløpig frem til høsten 2019. Avdelingen er for tiden engasjert i flere spennende prosjekt, deriblant flere større UE-oppdrag i Vestfold.

– Skanska har hånd om den nye, store sykehusutbyggingen i Tønsberg, her står POB for betongarbeidene. I samme fylke leverer vi kulvert, bro og støttemurer i et Marthinsen & Duvholt-prosjekt ved Farriseidet, samlet 13 ulike betongkonstruksjoner.

Leder for utvikling og organisasjon i POB, Pål Høiback, er svært tilfreds med å ha fått Berntsen med på laget.

– Stian fremstår som en engasjert og dyktig leder som er både kunde- og resultatorientert. Han har underveis i karrieren opparbeidet seg god bransjekunnskap, samt ikke minst har han verdifull spisskompetanse innen selve faget.

Da POB innehar tiltaksklasse 3 for betongkonstruksjoner, kan vi kan ta på oss det meste av hva betongmarkedet etterspør. Dette, i kombinasjon med gode markedsutsikter, gir et godt grunnlag for lønnsomhet og utvikling av avdelingen fremover, avslutter POBs nye avdelingsleder Stian Berntsen.