Velkommen til arbeidslivet!

Ønsker du å jobbe i en fremtidsrettet virksomhet som løser viktige samfunnsoppgaver? Vil du være med på å forme morgendagens byggebransje? Da kan en lærlingeplass i POB være noe for deg! Hos oss får du praktisert skoleteorien, samtidig som du bidrar samfunnsnyttig fra dag én.

POB bygger fremtiden – nå kan du bygge din sammen med oss.

I POB blir du kollega med over 100 energiske og høyt motiverte ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på sentrale Lierstranda utenfor Drammen og løser oppdrag over hele Sør-Norge, med hovedtyngde på det sentrale Østland. Nå tar vi inn lærlinger til forskaling/betongfaget og tømrerfaget.

Hvem kan søke lærlingplass? 

Opptakskravet for å bli tatt inn som lærling i POB er:

  • Bestått VG 1 og VG 2

I tillegg til de formelle kravene krever vi at du har «godt» i orden og adferd, samt vi vektlegger at du har lite fravær og de riktige personlige egenskapene.

Hva kjennetegner en lærling i POB og hvorfor skal du velge oss?

Lærlinger i POB er faglig nysgjerrige, har positiv innstilling, og ikke minst så har de høy arbeidsmoral og stor lærevillighet. Hos oss får du omtenksomme og inkluderende kollegaer som forstår hva det vil si å være ny, og som hjelper deg å senke skuldrene og å mestre oppgavene. Vi har egen fadderordning og du får tett oppfølging av veileder. Hos oss møter du et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst.

Som lærling i POB har du noen spennende år framfor deg, der det er dine valg og din egeninnsats som bestemmer hvor langt du skal nå i selskapet.

Vi søker lærlinger!

Søknadsperioden er fra 1. januar til 31. mars hvert år. Felles oppstart av læretiden for våre lærlinger er i midten av august (rundt skolestart).

Vi håper du vil søke som lærling hos oss og bli en av våre nye kollegaer. Vi kan gi deg en flott læretid, som ender med at du får fagbrev og blir en god fagarbeider. Velkommen som lærling i POB!

Send søknad og CV på epost her

Har du spørsmål vedrørende lærlingplass hos POB, kontakt lærlingansvarlig Martin Dammen på 971 33 580 eller epost.