I POB møter du en arbeidskultur preget av stå-på vilje og yrkesstolthet. Hos oss får du mulighet til å jobbe med spennende prosjekter i et selskap med ambisjoner. Vi gir ansvar og tillit til mennesker som brenner for faget, viser initiativ og ønsker å lære. Engasjementet er stort, viljen og evnen til å gi det lille ekstra når oppdraget krever det likeså. . Vi stiller også krav til våre medarbeidere, og forutsetter at du kjenner deg igjen i våre verdier pålitelig, fleksibel, engasjert.

Du vil komme til å jobbe med store og komplekse prosjekter, men også mange mindre og enklere. POB tilbyr tjenester innenfor områdene bygg og betong samt innehar egen serviceavdeling. Hovedtyngden av våre oppdrag har lenge vært næringsbygg for privat sektor. I takt med selskapets vekst vil vi fremover også styrke vår posisjon mot prosjekter for offentlig sektor. Vår betongavdeling har hovedfokus på betongentrepriser for samferdselssektoren.

I POB blir du kollega med over hundre dedikerte mennesker som alle brenner for faget, og for kunden. Det skal være gøy, givende, trygt og meningsfullt å gå på jobb hos oss.