Alle prosjekter

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Utvidelse av lagerbygg for Erling Sande

Erling Sande er importør og landsdekkende leverandør av blant annet motorsykler, terrengkjøretøy og båter. POB har hatt gleden av å bli valgt som totalentreprenør nok en gang, denne runden på deres to nye tilbygg på totalt 2762 m2.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Grønn i svingene for Kiwi Lerberg

Vi er stolt totalentreprenør for Kiwi Lerberg. Resultatet er muligens Norges grønneste dagligvarebutikk. Den er uansett Kiwis nye miljøflaggskip. Prosjektet er en del av Kiwis "Grønn i svingene"-initiativ, der kjeden utforsker og tester klimavennlige tiltak for sine butikker. Våre innovative og funksjonelle løsninger har ført til en imponerende bærekraftig dagligvarebutikk med betydelig redusert CO2-utslipp og en rekke miljøvennlige designvalg.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Spektakulært for Skarsnuten Hotell

Skarsnuten Hotel i Hemsedal har gjennomgått en imponerende forvandling, med ny parkeringskjeller, konferansesenter, 51 nye rom, utvidelse av restaurant, fantastisk spa avdeling med innendørs og to utendørs basseng, ansatt hybler og ikke minst skistaller og tilgang rett til løypesystemet fra Skistallen.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Nytt næringsbygg for Utengen Transport

Et bygg med en flott glassfasade i inngangspartiet med åpne betongtrapper og høy takhøyde. Næringsbygget har kontorer, lager, verksted og en frittstående vaskehall. Etter byggets overlevering er det i tillegg til Utengen Transport flyttet inn en håndfull selskaper som har drift som er relatert til transportbransjen.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Volmax Kongsberg tungbilanlegg

POB har ledet an i oppføringen av det moderne Volmax tungbilanlegget i Kongsberg. Anlegget, som er strategisk plassert på Toppen Næringspark, har blitt utviklet med betydelig vekt på bærekraft, med inkludering av bergvarme og et tak dekket av frodig og grønn sedumvegetasjon.