Alle prosjekter

Referanseprosjekter

Rehab

Bilia Norge - nytt skadesenter

På oppdrag fra Bilia Norge fikk POB oppgaven med å transformere bygget deres til en banebrytende todelt struktur, designet for både bildemontering og skadereparasjon, i tillegg til biloppretting og lakkering. Prosjektet har betydelige miljøtitak, bl.a. med solceller på taket og energigjenvinning fra teknisk rom til lakkbokser. Bygget rommer nå større arbeidsområder, tekniske rom, garderober og tre etasjer med funksjonalitet og innovasjon.

Referanseprosjekter

Betong

Veksthuset i Urtekvartalet, Oslo

POB har vært en stolt medvirkende aktør i byggingen av Urtekvartalet, som nå står som et unikt symbol for byutvikling i Oslo. Prosjektet består av tre karakteristiske bygninger, hver med unike fasiliteter og konstruksjonsdetaljer. Vi var med på å utforme bygget «Veksthuset», der vårt arbeid blant annet inkluderer vanntette vegger, bunnplater og konstruktive påstøpninger. Det ambisiøse prosjektet strekker seg over ti etasjer, og inkluderer restauranter, kontorer, treningslokaler, parkeringskjeller og takterrasse. Vi er stolt av vår rolle til å gi Oslos bylandskap en unik form.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Grønn i svingene for Kiwi Lerberg

Vi er stolt totalentreprenør for Kiwi Lerberg. Resultatet er muligens Norges grønneste dagligvarebutikk. Den er uansett Kiwis nye miljøflaggskip. Prosjektet er en del av Kiwis "Grønn i svingene"-initiativ, der kjeden utforsker og tester klimavennlige tiltak for sine butikker. Våre innovative og funksjonelle løsninger har ført til en imponerende bærekraftig dagligvarebutikk med betydelig redusert CO2-utslipp og en rekke miljøvennlige designvalg.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Spektakulært for Skarsnuten Hotell

Skarsnuten Hotel i Hemsedal har gjennomgått en imponerende forvandling, med ny parkeringskjeller, konferansesenter, 51 nye rom, utvidelse av restaurant, fantastisk spa avdeling med innendørs og to utendørs basseng, ansatt hybler og ikke minst skistaller og tilgang rett til løypesystemet fra Skistallen.

Referanseprosjekter

Rehab

Gjenoppbygging av Fjellvang Borettslag etter brann

Den 8. mars 2022 ble flere hundre mennesker evakuert etter at det brøt det ut brann i en høyblokk på Fjell i Drammen. Brannen førte til massive ødeleggelser på bygget, og hele 128 leiligheter ble rammet. Av disse måtte 90 leiligheter rehabiliteres, i tillegg til at tak og deler av fasaden måtte bygges opp på nytt. POB fikk oppdraget med store deler av gjenoppbyggingen.

Referanseprosjekter

Bolig

Fire feiende flotte funkishus

På Opsalveien i Fjerdingby har vi hatt totalentreprise på 8 boenheter i 4 eksklusive funkishus. Boligene strekker seg over 3 etasjer med flott utsikt mot Glomma og Øyern.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Nytt næringsbygg for Utengen Transport

Et bygg med en flott glassfasade i inngangspartiet med åpne betongtrapper og høy takhøyde. Næringsbygget har kontorer, lager, verksted og en frittstående vaskehall. Etter byggets overlevering er det i tillegg til Utengen Transport flyttet inn en håndfull selskaper som har drift som er relatert til transportbransjen.

Referanseprosjekter

Betong

Fjellhamar - Norges største skole og flerbrukshall

Som underentreprenør på alle betongarbeider er vi stolte av å ha spilt en viktig rolle i realiseringen av Norges største skoleprosjekt på Fjellhamar. En ting er den imponerende skolebygningen som er satt opp, men her er det også en helt ny flerbrukshall med svømmehall og parkeringskjeller. Hele området er nå blitt en naturlig samlingsplass for hele nærområdet.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Volmax Kongsberg tungbilanlegg

POB har ledet an i oppføringen av det moderne Volmax tungbilanlegget i Kongsberg. Anlegget, som er strategisk plassert på Toppen Næringspark, har blitt utviklet med betydelig vekt på bærekraft, med inkludering av bergvarme og et tak dekket av frodig og grønn sedumvegetasjon.