Alle prosjekter

Referanseprosjekter

Rehab

Bunks at Rode - et unikt hostelkonsept

På sentrale Rodeløkka i Oslo har Stiftelsen Anker lansert sitt nye, spennende hostelkonsept. POB har hatt gleden av å ha totalentreprise på rehabiliteringen av en del av Anker Apartments, som nå har nyåpnet som Bunks at Rode.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Utvidelse av lagerbygg for Erling Sande

Erling Sande er importør og landsdekkende leverandør av blant annet motorsykler, terrengkjøretøy og båter. POB har hatt gleden av å bli valgt som totalentreprenør nok en gang, denne runden på deres to nye tilbygg på totalt 2762 m2.

Referanseprosjekter

Rehab

Bilia Norge - nytt skadesenter

På oppdrag fra Bilia Norge fikk POB oppgaven med å transformere bygget deres til en banebrytende todelt struktur, designet for både bildemontering og skadereparasjon, i tillegg til biloppretting og lakkering. Prosjektet har betydelige miljøtitak, bl.a. med solceller på taket og energigjenvinning fra teknisk rom til lakkbokser. Bygget rommer nå større arbeidsområder, tekniske rom, garderober og tre etasjer med funksjonalitet og innovasjon.

Referanseprosjekter

Betong

Veksthuset i Urtekvartalet, Oslo

POB har vært en stolt medvirkende aktør i byggingen av Urtekvartalet, som står som et unikt symbol for byutvikling i Oslo. Prosjektet består av tre karakteristiske bygninger, hver med unike fasiliteter og konstruksjonsdetaljer. Vår betongvirksomhet har vært med på byggingen av «Veksthuset», der vårt arbeid blant annet inkluderte vanntette vegger, bunnplater og konstruktive påstøper.

Referanseprosjekter

Bolig

Spinderitunet – historisk med ny vri

Solberg Spinderi er en del av et stort industriområde som nå er transformert til boliger, kultur og næring. Vi i POB var så heldige å få fornye historisk industribygg til moderne leiligheter på Spinderitunet. Vi bygget om 7500 m² vernet bygningsmasse fra perioden 1852, til 66 flotte boliger, koselige fellesarealer, gode næringsarealer, nytt parkeringshus og grønne utearealer. I reguleringsplanen var det i tillegg et krav om omfattende flomsikring av Karindammen og deler av Solbergbekken som går under Spinderitunet.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Grønn i svingene for Kiwi Lerberg

Vi er stolt totalentreprenør for Kiwi Lerberg. Resultatet er muligens Norges grønneste dagligvarebutikk. Den er uansett Kiwis nye miljøflaggskip. Prosjektet er en del av Kiwis "Grønn i svingene"-initiativ, der kjeden utforsker og tester klimavennlige tiltak for sine butikker. Våre innovative og funksjonelle løsninger har ført til en imponerende bærekraftig dagligvarebutikk med betydelig redusert CO2-utslipp og en rekke miljøvennlige designvalg.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Spektakulært for Skarsnuten Hotell

Skarsnuten Hotel i Hemsedal har gjennomgått en imponerende forvandling, med ny parkeringskjeller, konferansesenter, 51 nye rom, utvidelse av restaurant, fantastisk spa avdeling med innendørs og to utendørs basseng, ansatt hybler og ikke minst skistaller og tilgang rett til løypesystemet fra Skistallen.

Referanseprosjekter

Rehab

Gjenoppbygging av Fjellvang Borettslag etter brann

Den 8. mars 2022 ble flere hundre mennesker evakuert etter at det brøt det ut brann i en høyblokk på Fjell i Drammen. Brannen førte til massive ødeleggelser på bygget, og hele 128 leiligheter ble rammet. Av disse måtte 90 leiligheter rehabiliteres, i tillegg til at tak og deler av fasaden måtte bygges opp på nytt. POB fikk oppdraget med store deler av gjenoppbyggingen.

Referanseprosjekter

Bolig

Fire feiende flotte funkishus

På Opsalveien i Fjerdingby har vi hatt totalentreprise på 8 boenheter i 4 eksklusive funkishus. Boligene strekker seg over 3 etasjer med flott utsikt mot Glomma og Øyern.

Referanseprosjekter

Bolig

Spennende utsiktsleiligheter på solsiden av Holmenkollen

POB har hatt gleden av å ha totalentreprise på oppføring av 6 High-end leiligheter med spektakulær utsikt på vestsiden av Holmenkollen. Prosjektet i Olav Aukrusts vei ble ferdigstilt i februar 2024.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Nytt næringsbygg for Utengen Transport

Et bygg med en flott glassfasade i inngangspartiet med åpne betongtrapper og høy takhøyde. Næringsbygget har kontorer, lager, verksted og en frittstående vaskehall. Etter byggets overlevering er det i tillegg til Utengen Transport flyttet inn en håndfull selskaper som har drift som er relatert til transportbransjen.

Referanseprosjekter

Betong

Fjellhamar - Norges største skole og flerbrukshall

Som underentreprenør på alle betongarbeider er vi stolte av å ha spilt en viktig rolle i realiseringen av Norges største skoleprosjekt på Fjellhamar. En ting er den imponerende skolebygningen som er satt opp, men her er det også en helt ny flerbrukshall med svømmehall og parkeringskjeller. Hele området er nå blitt en naturlig samlingsplass for hele nærområdet.

Referanseprosjekter

Næringsbygg

Volmax Kongsberg tungbilanlegg

POB har ledet an i oppføringen av det moderne Volmax tungbilanlegget i Kongsberg. Anlegget, som er strategisk plassert på Toppen Næringspark, har blitt utviklet med betydelig vekt på bærekraft, med inkludering av bergvarme og et tak dekket av frodig og grønn sedumvegetasjon.

Referanseprosjekter

Betong

Delprosjekt for Harstad Bypakke

Harstad Bypakke er på totalt 770 mill. Den består av 13 delprosjekter hvor POB har underentreprise for Anlegg Øst AS. Del 2 er den største delen av Harstad Bypakke og består av bl.a. 3 betongbruer og 10 betongmurer som ligger i POB sin entreprise.