Jobb og karriere

Se våre ledige stillinger, eller send oss en åpen søknad.

Økonomimedarbeider

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

16. juli 2024

Vi ønsker å styrke vår økonomiavdeling og søker deg som er fremoverlent og motivert av å skape gode resultater sammen med andre. Som økonomimedarbeider hos oss er du en viktig bidragsyter og du vil få muligheten til å utvikle deg sammen med et selskap i vekst.

HR-rådgiver

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

24. juli 2024

Vi søker nå etter en fremoverlent HR-rådgiver til POB Entreprenør. Vi ser etter deg som er engasjert og initiativrik som vil bruke og utvikle din kompetanse sammen med oss. Du trives godt med å ha flere baller i luften samtidig, og du kommuniserer godt med mennesker på alle nivåer i organisasjonen.

Prosjektleder

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

24. juli 2024

Lyst til å lede byggeprosjekt fra tidlig utviklingsfase til prosjektet er gjennomført? Vi er i vekst, og vi har behov for å styrke teamet med en erfaren prosjektleder. Les mer og søk på stillingen her.

Kalkulatør

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

24. juli 2024

Vi er på utkikk etter en erfaren kalkulatør til vårt team! Dine oppgaver og ansvarsområdet som kalkulatør vil blant annet bestå av: Utvikle Byggoffice (ISY prosjekt control) sammen med avdelingen, utarbeide kalkyler som grunnlag for tilbud på byggeprosjekter, arbeide i team og delta i tilbudsprosesser.

Åpen Søknad

Send oss din åpne søknad, vi svarer så fort vi kan.

På jakt etter lærlingplass? Se her!

Vil du jobbe i en fremtidsrettet virksomhet som løser viktige samfunnsoppgaver og forme morgendagens byggebransje? Da kan en lærlingplass hos POB være noe for deg! Vi kombinerer praktisk opplæring med skoleteori, slik at du får relevant kompetanse og erfaring fra dag én.

 

I POB blir du en del av et team med over 100 energiske og motiverte ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Lierstranda, utenfor Drammen, og utfører oppdrag over hele Sør-Norge, med hovedfokus på Østlandet.

 

POB tar inn lærlinger innen forskaling-/betongfag og tømrerfag.

 

Krav for å søke lærlingplass hos oss:

  • Bestått VG1 og VG2
  • God orden og oppførsel
  • Lavt fravær
  • Trives med utendørs fysisk arbeid i all slags vær

Hva kjennetegner en lærling hos POB og hvorfor velge oss?

Våre lærlinger er nysgjerrige, har en positiv innstilling, høy arbeidsmoral og stor lærevilje. Du vil bli en del av et støttende fellesskap med inkluderende kollegaer som forstår hva det vil si å være ny i faget. Vi tilbyr en fadderordning og tett oppfølging av veileder. Arbeidsmiljøet er åpent og inkluderende.

 

Som lærling i POB har du spennende år foran deg, hvor dine valg og innsats bestemmer hvor langt du kan nå i selskapet.

Husk å sende søknad!

Søknadsperioden er åpen fra 1. januar til 1. mars hvert år, med oppstart rundt midten av august, tilpasset skoleåret. Står du uten læreplass etter fristen har gått ut står vi også selvsagt tilgjengelige for en uforpliktende prat.

 

Vi oppfordrer deg til å søke som lærling hos oss og bli en del av vårt team. Hos POB får du en flott læretid, som vil ende med fagbrev og en sterk fagarbeiderkompetanse. Velkommen som lærling i POB!

 

For spørsmål om lærlingplass hos POB, ta kontakt med Ronny Hanssen, vår Fagansvarlig, på telefon 414 62 901 eller via e-post.