Jobb og karriere

Se våre ledige stillinger, eller send oss en åpen søknad.

IT Rådgiver

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

7. mars 2024

Har du analytiske evner kombinert med god tallforståelse, og i tillegg utdanning og/eller lang erfaring innen IKT og programmeringsfag? Da er det kanskje deg vi leter etter i rollen som IT Rådgiver.

Prosjektleder Betong

Stilling

Virksomhet

POB Betong AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

18. mars 2024

Har du god kjennskap til NS 8415 og evne til å håndtere flere prosjekter samtidig? Da håper vi du tar en kikk på stillingen som Prosjektleder for POB Betong AS.

Byggeleder

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

22. mars 2024

Vi er på jakt etter en byggeleder med erfaring fra tilsvarende rolle og gjennomføring av store prosjekter. Les mer om stillingen her.

Økonomimedarbeider (vikariat)

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

25. mars 2024

Har du økonomiutdannelse og motiveres av å skape gode resultater sammen med andre? Vi er på utkikk etter en fremoverlent økonomimedarbeider til et 12 måneders vikariat.

Prosjektleder

Stilling

Virksomhet

POB Entreprenør AS

Stillingstype

Fulltid

Sted

Lierstranda

Søknadsfrist

31. mars 2024

Har du erfaring med planlegging og gjennomføring av store prosjekter i byggebransjen? Da er det kanskje deg vi leter etter som neste tilskudd til vårt team.

Åpen Søknad

Send oss din åpne søknad, vi svarer så fort vi kan.

På jakt etter lærlingplass? Se her!

Vil du jobbe i en fremtidsrettet virksomhet som løser viktige samfunnsoppgaver og forme morgendagens byggebransje? Da kan en lærlingplass hos POB være noe for deg! Vi kombinerer praktisk opplæring med skoleteori, slik at du får relevant kompetanse og erfaring fra dag én.

 

I POB blir du en del av et team med over 100 energiske og motiverte ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Lierstranda, utenfor Drammen, og utfører oppdrag over hele Sør-Norge, med hovedfokus på Østlandet.

 

POB tar inn lærlinger innen forskaling-/betongfag og tømrerfag.

 

Krav for å søke lærlingplass hos oss:

  • Bestått VG1 og VG2
  • God orden og oppførsel
  • Lavt fravær
  • Trives med utendørs fysisk arbeid i all slags vær

Hva kjennetegner en lærling hos POB og hvorfor velge oss?

Våre lærlinger er nysgjerrige, har en positiv innstilling, høy arbeidsmoral og stor lærevilje. Du vil bli en del av et støttende fellesskap med inkluderende kollegaer som forstår hva det vil si å være ny i faget. Vi tilbyr en fadderordning og tett oppfølging av veileder. Arbeidsmiljøet er åpent og inkluderende.

 

Som lærling i POB har du spennende år foran deg, hvor dine valg og innsats bestemmer hvor langt du kan nå i selskapet.

Husk å sende søknad!

Søknadsperioden er åpen fra 1. januar til 1. mars hvert år, med oppstart rundt midten av august, tilpasset skoleåret. Står du uten læreplass etter fristen har gått ut står vi også selvsagt tilgjengelige for en uforpliktende prat.

 

Vi oppfordrer deg til å søke som lærling hos oss og bli en del av vårt team. Hos POB får du en flott læretid, som vil ende med fagbrev og en sterk fagarbeiderkompetanse. Velkommen som lærling i POB!

 

For spørsmål om lærlingplass hos POB, ta kontakt med Ronny Hanssen, vår Fagansvarlig, på telefon 414 62 901 eller via e-post.